Válassz, formázz, használd

1. KERESD MEG A KEDVENC LOGÓDAT!

  • Keress a fejlécben a tevékenységedre jellemző szó beírásával!
  • Böngéssz a különböző logókategóriák között!
  • Szűkítsd a keresést szín szerint!
  • Válasz a logótípusok alapján!

Ha megtaláltad a számodra tökéletes szimbólumot, már azonnal szerkesztheted is!

KERESD MEG A KEDVENC LOGÓDAT!
VÁLASZD KI A SZIMBÓLUM SZÍNÉT!

2. VÁLASZD KI A SZIMBÓLUM SZÍNÉT!

A vállalkozásodhoz leginkább illő szimbólumot 4-féle színkombinációból választhatod ki. Ezután lépj tovább az online logószerkesztő felületre, ahol a saját logó készítéséhez minden eszköz és segítség a rendelkezésedre áll.

A termékoldalon többek között megtalálod, hogy mit kapsz a logócsomagban, mire és hogyan használhatod a logókészítő program segítségével megszerkesztett logódat.

Fontos! A logó ára mindent magában foglal, amire a későbbiekben szükséged lesz – nálunk nincsenek rejtett költségek!

3. SZERKESZD A LOGÓDAT!

Lehetőséged van a szolgáltatásod nevét és a céged jelmondatát beírni a szerkesztőfelületen. Két teljesen külön sort is kialakíthatsz, ha hosszabb cégnevet szeretnél. A beírt szöveget megformázhatod: választhatsz egyedi betűtípust, -stílust és
-méretet, illetve át is színezheted. Rendezheted úgy a szimbólumot és a szöveget, ahogy neked a legjobban tetszik. Sőt, a logót nagyítani, kicsinyíteni és forgatni is tudod.

Ha a szerkesztés során elakadnál, kattints a jobb alsó sarokban található Súgó ikonra, ahol megtalálod a logószerkesztő használatának leírását.

SZERKESZD A LOGÓDAT!
TÖLTSD LE A LOGÓCSOMAGOD!

4. TÖLTSD LE A LOGÓCSOMAGOD!

Ha a kész logód megfelel az elképzeléseidnek, tedd a kosaradba és küldd el a megrendelést. A visszaigazoló e-mailben a vásárlással és a letöltéssel kapcsolatban minden további tudnivalót megtalálsz. A csomagban benne lesz a megszerkesztett logód képi és vektoros állománya, és az eredeti szimbólum mind a 4 színverziója.

Garantáljuk az egyediséget: vásárlás után ezt a logót más már nem veheti meg!

Tartalom ikon

Mit tartalmaz a logócsomagod?

Nézd meg, mit tartalmaz a logócsomagod! Leírásunkból azt is megtudhatod, hogy melyik a vektoros és melyik a képi állomány, és hogy mire használhatod őket.
Megnézem
Video ikon

A logószerkesztő működése

Nézd meg rövid videónkat, amelyben lépésről lépésre bemutatjuk a logószerkesztő felület működését. Így készíthetsz Te is egyedi logót vállalkozásodnak.
Megnézem

HOL TUDOD HASZNÁLNI A KÉSZ LOGÓDAT?

Az elkészült logódat tudod használni a weboldaladon, vagy online bármilyen felületen. Nyomtatásban használhatod akár az új névjegykártyádon, a terméked csomagolásán vagy plakáton.

Ha további arculattervezésre, vagy segítségre van szükséged: Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tableten
Plakáton
Arculaton