Miért jött létre

Miért jött létre?

Csapatunkat rendszeresen megkeresik olyan vállalkozások, akik gyorsan és elfogadható áron szeretnének új arculatot maguknak. Szándékunk szerint ezen az oldalon Te is megtalálhatod az elképzelésednek, igényednek és pénztárcádnak megfelelő logót. Sőt! Hogy még személyesebbé tegyük új arculatodat, lehetőséget adunk arra, hogy a kiválasztott logóhoz saját magad hozzáilleszd céged, szolgáltatásod vagy terméked nevét – így kreatívan részt vehetsz új logód kialakításában. Első lépésként a számodra legmegfelelőbb szimbólum négy színverziójából tudsz választani, és ha továbblépsz a szerkesztőfelületre, a hozzáírt szöveg betűtípusát, méretét, színét, és a logóhoz viszonyított elhelyezkedését is meghatározhatod.

Kiknek szól

Kiknek szól?

Elsősorban kis- és középvállalkozások számára állítottunk össze gyorsan és reális áron megvásárolható logócsomagokat, de természetesen magánszemélyek is választhatnak kínálatunkból. Ha kezdő vállalkozó vagy, és nem szeretnél vagyonokat költeni például egy grafikai stúdió által kínált logótervezési szolgáltatásra, érdemes végignézned ajánlatainkat. Tevékenységi körök szerint 12 kategóriába rendeztük a jelenleg megvásárolható logókat, de természetesen egyedi megrendelésre is van lehetőség. Egyedi logótervezésre ITT KÉRHETSZ árajánlatot.

Kik a szakemberek?

Kik a szakemberek?

A logo2go csapata több mint 10 éve foglalkozik grafikai tervezéssel, amelynek jelentős részét a logó- és arculattervezés adja. Garantáljuk, hogy a kínálatunkban szereplő logók elkészítésénél 100%-ban saját ötleteinket használtuk fel, és minden egyes darabot egyedileg terveztünk.

Mi a küldetésünk

Mi a küldetésünk?

Célunk, hogy minden ügyfelünknek olyan szolgáltatást és készterméket nyújtsunk, amivel mi is elégedettek vagyunk. A legnagyobb elismerés számunkra az, ha visszatérő megrendelőket köszönthetünk, vagy ha olyanok fordulnak hozzánk, akiknek korábbi partnereink ajánlottak bennünket. Számunkra a minőség, a gyorsaság és a megbízhatóság a legfontosabb szempont megrendelőink kiszolgálásában.