December 5-én jelentették be a 2020-as év színét. Jövőre a Pantone 19-4052 Classic Blue lesz a divat, a lakberendezés, az építészet, és általában a design világszerte irányadó árnyalata.

 

Pantone2020 Classic Blue

 

Az időtlen és tartós kék árnyalat, a PANTONE 19-4052 Classic Blue egyszerűségében elegáns. Az alkonyati égboltot sugalló, elgondolkodtató „klasszikus kék” megnyugtató tulajdonságai rávilágítanak arra, hogy megbízható és stabil alapokra vágyunk, amelyekre építhetünk, ha egy új korszak küszöbén lépünk át.

 

„A pszichénkbe nyugodt színként illeszkedik be, a béke és a nyugalom érzetét kelti az emberi lélek számára, mintha menedéket kínálna. Segíti a koncentrációt és lézerszerű tisztaság elérésére összpontosítja gondolataink középpontját. A visszatükröződő kék árnyalat elősegíti az ellenállóképességet.”

 

– olvasható Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute ügyvezető igazgatójának bemutatójában.

Mivel a technológia továbbra is versenyben áll a mindent feldolgozni vágyó emberi teljesítőképességgel, könnyű megérteni, miért vonzódunk olyan színekhez, amelyek őszinték és a biztonság ígéretét kínálják. A PANTONE 19-4052 Classic Blue nem tolakodó és könnyen befogadható, megnyugtatja környezetét. Összeköt bennünket egy új nap élményével, gyengéden átölelve az egész világegyetemet.


Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! Írjátok meg nekünk, hogy mennyire tetszik ez a színárnyalat, szívesen viseltek-e Klasszikus Kék ruhát, illetve az otthonotokat díszítitek-e ezzel a kiegészítő színnel. ;-)

És ha épp új logót kerestek a vállalkozásotoknak, érdemes körülnéznetek nálunk, hiszen számtalan kék árnyalatú szimbólumot kínálunk.

Legyen 2020 a Ti Évetek is! 
 
Kép és forrás: https://www.pantone.com/color-intelligence/color-of-the-year/color-of-the-year-2020