A logótervezés ára igen széles skálán mozog. Készülhet egyetlen fillér ráfordítás nélkül, de akár milliókat is lehet rá költeni.

Te tudod, hogy mennyibe kerül egy logó a logo2go webáruházban?

 

logotervezés ára

 

A logo2go webáruházban elsősorban kezdő kis- és középvállalkozásoknak kínálunk logókat, mert tapasztalatból tudjuk, hogy nem elég a termék vagy szolgáltatás magas színvonala, a leendő vásárlóidat csak profi arculattal tudod igazán meggyőzni. Árainkat ezért úgy alakítottuk ki, hogy az megfizethető legyen minden vállalkozónak, akinek komoly tervei vannak az üzleti életben, de azt is tudjuk, hogy az indulásnál még minden fillér ráfordítás számít.

 

A logo2go logótervezés ára egységesen 19.900 Ft

logo2go logo ár

Miért ennyi az annyi?

  • mert ez az összeg egy most induló vállalkozásnak is megfizethető
  • mert a Te munkádért mi nem kérünk pénzt.

A kiválasztott színű szimbólumból a logótervező program segítségével Te magad készítheted el a vállalkozásod első számú alapelemét, a személyre szabott, saját logódat. Ehhez természetesen minden segítséget megadunk: böngészhetsz a Tudástárban, illetve tanácsot is kérhetsz online ügyfélszolgálatunktól.

 

Nincs időd szerkeszteni?

Erre is van megoldásunk! :-)

Ha nem boldogulsz az ingyenesen használható logókészítő program kínálta online szerkesztőfelületen, vagy egyszerűen csak nincs időd ezzel foglalkozni, bízd ránk a tervezést!

A választott szimbólumhoz hozzáillesztjük a vállalkozásod (terméked vagy szolgáltatásod) nevét, ezt a szöveget megformázzuk és ugyanolyan kész csomagként küldjük el Neked, mintha a webáruházban saját magad készítetted volna el a logódat.

Mindez csupán 5.000 Ft pluszköltséget jelent.

Ezen kívül lehetőséged van arra is, hogy a szimbólumon változtatást kérj: pontos leírás alapján egyediesítjük a kiválasztott logót és elküldjük Neked véleményezésre. Ha szeretnél rajta még módosíttatni, azt még egy alkalommal megteheted. Az egyediesített logó tervezési ára (az alapáron felül) 15.000 Ft.

 

Nézz meg néhány példát (ezek valóban elkészült, egyediesített logók)!

egyedi logók

 

Nincs időd és/vagy profi szakemberre bíznád a tervezést?

Ha teljesen egyedi logót szeretnél terveztetni, a logo2go szakemberei ebben is segítségedre lesznek. A prémium logótervezés ára nálunk 99.900 Ft-tól kezdődik. Ezért azonban prémium szolgáltatás is jár! Itt már nem “csak” egy sima logótervezést kapsz, hanem annál sokkal többet.

A prémium arculattervezésbe az alábbiak tartoznak bele:

  • konkurenciakutatás és -elemzés
  • kezdésként 3 különböző, egyedi logóterv
  • vizuális látványtervek
  • egyedi, célzott szlogenkészítés
  • logókézikönyv (logóhasználati útmutató)
  • vektoros és képi állományok
  • 100%-os elégedettségi garancia

 

Az egyedi logótervezéseinket az Eladott logók menüpont alatt találod.


Egyedi logótervezésre ajánlatot a webáruházban található árajánlatkérő űrlap kitöltésével kérhetsz.