Ez az év biztosan hozott valamilyen változást a Te életedbe is. 
Tapasztalhattad, hogy az eddig biztosnak tűnő alkalmazotti lét a világjárvány miatt egyik napról a másikra bizonytalanná vált. Sokan veszítették el a munkájukat, vagy kényszerültek otthoni (home office) munkavégzésre. Akik tehették, másik álláslehetőség után néztek, de mindannyian tudjuk, hogy a jelenlegi helyzetben ez milyen nehézségekkel jár.

 

Jooble

 

A Jooble egy olyan állás- és munkatárskereső portál, ahol világszerte több mint 14000 hirdetés vár rád. Az oldalon megbízható hirdetők friss ajánlatai között kereshetsz például népszerű állások vagy földrajzi elhelyezkedés szerint. 

 

Jooble – Álláskeresés azonnal

 

A kényszerű intézkedések ellenére azonban azt tapasztaljuk, hogy sokan ebben a helyzetben is meglátták a lehetőséget: elérkezettnek látták az időt arra, hogy megvalósítsák álmaikat és új vállalkozásba kezdjenek.

Összegyűjtöttünk néhány olyan tevékenységeket, amelyeket akár alkalmazottként, akár vállalkozóként otthonról is kényelmesen lehet végezni. Ezek mind-mind lehetőséget biztosítanak arra, hogy a megváltozott életkörülmények között se kelljen lemondanunk róluk. Ahogy látod, a lehetőségek tárháza határtalan! :-)

Ha nemrég indítottad a vállalkozásodat, szeretnénk neked segíteni abban, hogy gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan készítsd el a vállalkozásod fő arculati elemét, a logót.

Válassz az alábbi tevékenységekhez ajánlott logóink közül és szerkeszd meg a sajátodat – akár 5 perc alatt!

 

Tanácsadás

Tanácsadás logó 

 

Coaching

Coaching logó

 

online marketing

Online marketing logo

 

nyelvoktatás

Nyelvoktatás logó

 

design és kreatív tervezés

Design kreatív tervezés logó

 

webprogramozás

Webprogramozás logó

 

gasztroblog

Gasztroblog logó

 

kézműves termékek készítése

Kézműves Termékek készítése logó

 

online sport és mozgásórák

online sport és mozgásórák logó

 

Más téma érdekel?
Nézz körül a webáruházban!